dilluns, 31 d’octubre de 2011

Projecte "Premsa: com es veu l’educació a la premsa a través d'un recull de notícies"


En aquest projecte seleccionarem notícies de premsa relacionades amb l’educació per veure quina és la imatge que presenten els mitjans de comunicació sobre l’ensenyament. Podem anar fent les entrades al Blog amb l’etiqueta “Premsa i educació” i després revisar-les i traure conclusions.
Podeu revisar altres blogs o webs sobre premsa i educació com:

http://mestres.ara.cat/

http://blocs.xtec.cat/marti77/

http://www.aulamedia.org/premsa.htm

http://escolesenxarxa.vilaweb.cat/

http://www.vilaweb.cat/www/diariescola

http://www.escolavalenciana.com/noticies/index?categoria=173

http://www.elpais.com/sociedad/educacion/


L'escola serà tecnològica o no serà

http://www.escolavalenciana.com 31/10/2011 10:47

Una nodrida representació de la Xarxa de Centres Educatius Valencians de Qualitat, impulsada per Escola Valenciana, ha assistit al congrés ITWorld Edu 2011 sobre l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació al sistema educatiu.

ITWorld Edu 2011 ha posat de manifest la importància cabdal de l'ús de les tecnologies a l'aula i la tranformació metodològica de l'educació que es produirà en els propers anys. Segons el mateix representat de PISA Maciej Jakubowsk l'informe tindrà ja proves digitals en el 2012 en 45 països i l'any 2015 en tots els països es realitzaran proves sobre la competència digital dels alumnes. Corea, Japó i Austràlia lideren les competències digitals a nivell mundial i Xile, l'Estat Espanyol, Polònia i Colòmbia tanquen el rànquing de PISA.

Jaume Fullana, coordinador de la Xarxa de Centres Educatius Valencians de Qualitat, va realitzar reunions bilaterals amb l'organització de l'esdeveniment i amb empreses punteres com Qualiteasy i Clickedu per al desenvolupament i una major implantació metodològica del fet tecnològic a les aules valencianes. Els representants de la Xarxa conformats per les direccions dels centres CEIP Gabriel Miró de Calp, CEIP Graüll de Xàbia i CEIP Sant Joan Bosco de Cocentaina varen assitir a les diverses presentacions de diverses tecnologies aplicades a l'educació com la conefrència d'Alejandro Piscitelli, UPCnet, Barcanova digital, Tiching, Docus, Grup Sm, i experiències a l'escola de l'Escola Sant Gervasi, el CEE Empordà, CE Montseny i el Centre Jaume Viladoms.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada