dilluns, 31 d’octubre del 2011

Nova proposta de la dreta per acabar amb l'ensenyament del català

http://www.cronica.cat/noticia/El_PP_es_compromet_a_eliminar_la_immersio_linguistica

El PP es compromet a eliminar la immersió lingüística


El Partit Popular s'ha compromès en el seu programa electoral a eliminar la immersió lingüística a les escoles catalanes imposant un sistema trilingües en castellà, català i anglès.

El programa electora del Partit Popular per la propera legislatura inclourà la derogació del ssitema d'immersió lingüística a les escoles catalanes i la imposició d'un nou model trinlingüe que combini castellà, català i anglès. Aquest és el compromís que ha adquirit Mariano Rajoy en relació al model educatiu català, i passarà així de les paraules als fets després d'haver-se posicionat en contra d'aquest model d'èxit que funciona des de fa anys.

El partit aposta per promoure un sistema bilingüe castellà-anglès a tot l'Estat espanyol, amb l'opció d'incloure una "educació trinlingüe a les comunitats autònomes amb llengua cooficial". Aquest model s'allargaria fins al final del Batxillerat.

En un altre ordre de coses. Rajoy es compromet a no negociar amb ETA: "no negociarem amb terroristes ni per la pressió de la violència ni per l'anunci del seu cessament".

1 comentari:

  1. No hi ha dret, i damunt no té cap trellat. També volen fer-ho a Balears, el Bauzá aquest...

    http://www.youtube.com/watch?v=dhknbJqtWSU

    ResponElimina