dijous, 17 de novembre del 2011

Nou profect per a difrondre les rondalles de Valor

Les llegendes d'Enric Valor a ritme de rap: En Ric Rap Rondalles: El Musical

Es tracta d'un àlbum il·lustrat-disc on podem gaudir d'una reinterpretació de sis rondalles d'Enric Valor amb ritme de rap (Joan-Ratot, Les velletes de la Penya Roja, I Queixalets, també!, El jugador de Petrer, El castell d'Entorn i no Entorn i El dimoni fumador). Es tracta d'una edició especial, publicada per Edicions de Bullent i no se la podeu perdre!

Amb aquest llibre-disc recorreran la Comunitat amb un espectacle destinat al públic familiar, amb aquesta a adaptació musical d´Enric Valor, on es mescla teatre, rap i soul, creant un espectacle a l´estil Broawdway per redescobrir Enric Valor i apropar-lo a tots els públics amb un espectacle modern, divertit i entretés. Ho confirme és divertidíssim!!!
Els resultats són sorprenents, amb molt de ritme, marxosos, no sols per al xiquetes i xiquets, també per als adults. Les llegendes agradaran a tots, entraran fàcilment amb el ritme i l'escenificació musical. Els intèrprets? Són Vol de núvol, una companyia teatral formada bàsicament per membres de Rapsodes (un grup de música en valencià). Andreu Laguarda és el responsable de l'adaptació musical i l'enregistrament a Mésdemil Estudis.
Les il·lustracions, magnífiques i divertidíssimes, estan realitzades per Alejandra Romero.

http://youtu.be/IL1bTMiBsmU

http://deqfagustlalluna-ade.blogspot.com/2011/11/es-tracta-dun-album-illustrat-disc-on.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada