dijous, 17 de novembre del 2011

Vaga general

Comissions Obreres del País Valenciá - Federació d'Ensenyament. La FE CCOOPV dóna el seu suport a la vaga d'estudiants convocada pel SEPC i per diverses organitzacions el dijous dia 17.
El SEPC convoca vaga a tots els estudiants d'universitats i d'instituts de secundària per al pròxim 17 de novembre (Dia Europeu de l'Estudiant, així que n'hi haurà a tot Europa).

En moments com els actuals, quan les retallades en l'ensenyament públic són ja ben evidents i les amenaces d'intensificar-les en un futur immediat són molt més que una hipòtesi, cal una mobilització ferma i decidida. Particularment quan la Generalitat ve incomplint els seus compromisos amb les Universitats públiques i retalla encara més la seua aportació en els pressupostos per al 2012, mentre continua concedint tot tipus d’avantatges a les privades.

CCOO PV fa novament una crida al conjunt de la comunitat educativa a manifestar el nostre rebuig a aquestes retallades, a exigir a la Generalitat el compliment dels seus compromisos i a defensar fermament l'ensenyament públic i la Universitat pública de qualitat que volem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada