dilluns, 7 de novembre del 2011

Presentació de "Jo confesso" de Jaume Cabré, dijous 10 de novembre a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània

Jo confesso (edicions Proa)
Una magnífica novel·la on hi són presents l'amor el desamor, els sentiments de culpa i el mal.
Si la botiga d'antiguitats de la família és tot un univers al petit Adrià, el despatx del seu pare és el centre d'aquest univers, i el tresor més preuat de tots és un magnífic violí del segle XVIII al voltant del qual giren moltes històries d'aquesta novel·la de novel·les. Jo confesso és una llarga carta d'amor d'algú que ha hagut de jugar sol durant molts anys, entre llibres vells i secrets inconfessats; d'algú que ha estimat de manera incondicional; d'algú que se sent culpable d'una mort violenta, i d'algú que no entén el mal que recorre la història d'Occident.

Jaume Cabré i Fabré
Jaume Cabré (Barcelona, 1947) ha saltat amb força en el panorama literari internacional d’avui amb la novel·la Les veus del Pamano (2004) i també amb les seves novel·les Fra Junoy o l'agonia dels sons (1984), Senyoria (1991) i L'ombra de l'eunuc (1996) ; també cal destacar el seu recull de contes Viatge d'hivern (2000), l'obra de teatre Pluja seca (2001), i els dos llibres d’assaig El sentit de la ficció (1999) i La matèria de l'esperit (2005). Ha escrit guions televisius i cinematogràfics. És membre de l'Institut d'Estudis Catalans i Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.

La presentació anirà a càrrec de:
Eliseu Climent, president d'Acció Cultural del País Valencià
Núria Cadenes, periodista
Francesc Calafat, crític literari
Jaume Cabré, autor

http://www.octubre.cat/activ_fitxa.php?id_activitat=1511

1 comentari:

  1. Us recomane molt les obres de Cabré. Serà una gran oportunitat per conéixer una magniífic escriptor. Jo intentaré anar-hi.

    Pilar

    ResponElimina